HAIDONG GUMDO

KOREALAINEN MIEKKAILU
 

Syksyn 2022 Kurssit

Ilmoittautuminen syksyn kursseille on avoinna. Huom! Samalla linkillä voit ilmoittautua toukokuun erikoisharjoituksiin. Ilmoittaudu tästä / sign-up here

ESITIEDOT HARJOITTELIJALLE

Vuoden 2022 aikana huolehdimme harjoittelijoiden Covid-19 turvallisuudesta noudattaen annettuja viranomaisohjeita. Haidong Gumdo -harjoittelussa huomioimme turvavälit, sillä (puu)miekka on noin metrin pituinen ja tämä ohjaa hyvin välien pitämistä harjoitusten ajan.

Harjoitukset voi aloittaa verkkarit/t-paita yhdistelmällä (paljain jaloin tatamilla) ja lisäksi tarvitset puumiekan. Miekkoja on saatavilla 25 euron hintaan. Kevään kurssilla emme lainaa miekkoja seuran puolesta Covid-19 hygienian vuoksi. 

HELSINKI

Paikka: Mekaanikonkatu 3b, 00880 Helsinki (Karate-sali)

Peruskurssi 

Kurssi järjestetään syksyllä alkukesästä ilmoitettavaan aikaan. Ohjelmassa on kuusi harjoituskertaa ja opettajana toimii Mestari Kauko Metsähovi. 

Haidong Gumdon Seniorit 

Kurssit järjestetään 5.5.2022, ryhmät torstaisin klo 17:45-19 ja 19:15-20:30. Harjoitusohjelma toukokuulle julkaistaan sähköpostilla. Opettajana toimii Mestari Kauko Metsähovi. 

MIKKELI

Paikka: Suur-Savonkatu 1-3, Mikkeli (Kamppailuareena)

Peruskurssi

Peruskurssi järjestetään X.3. alkaen keskiviikkoisin klo 17 - 18:30. Kurssille voi osallistua paikan päällä. Ohjelmassa on syyskauden harjoituskerrat aina keltaisen vyön kokeeseen saakka. Opettajana toimii Mikkelin seuran opettaja Arto Nykänen. Kurssin jälkeen on mahdollisuus siirtyä vyökokeen jälkeen yleisryhmään jatkamaan Haidong Gumdon treenaamista.

LAPPEENRANTA

Paikka: Joukahaisenkatu 66, Lappeenranta (JS - Kamppailusali)

Harjoitukset sunnuntaisin, tiedustelut info: www.jstreeni.com

ONLINE

Online kursseille on mahdollisuus osallistua mistä tahansa päin Suomea. Opetuskielet suomi ja englanti.

Seuraavista online-tapahtumista tiedotetaan emaililla ja websivuilla.